Matti Remes; Norjalainen Tyttöystävä
Matti Remes; Norjalainen Tyttöystävä

Matti Remes; Norjalainen Tyttöystävä

Tammi
15,00 €
25,00 €
Sisältää alv. 10 %

Isänpäivälahjaksi mainio Matti Remeksen Dekkari

Miksi rikollinen toisensa perään kuolee keskellä aurinkoista Hankoa?

Norjalaisen pankkiryöstön jäljet vievät helteiseen Hankoon. Ruben Waaralla on jälleen edessään hengenvaarallinen selkkaus.

Ruben Waaralla on täysi työ pysytellä tapahtumien tasalla, kun hän istuu poliisin kuulustelussa rahanpesusta epäiltynä. Ilmenee, että hänen perimänsä rahat ovat peräisin Norjassa ryöstetystä rahankuljetusautosta. Eipä aikaakaan kun ryöstön tekijät tulevat vaatimaan tuomion välttänyttä rikoskumppaniaan tilille.

Norjalaisessa tyttöystävässä syksyinen Hanko pudottaa lehtensä ja rikolliset menettävät henkensä. Siinä vaiheessa kun moottoripyöräjengiläiset pyörivät pihassa ja pommit paukkuvat Hangon paraatipaikoilla, varmaa on vain se, että Ruben Waaran on tehtävä kaikkensa, jotta henkiriepu säilyy ja pahimmat rikolliset päätyvät telkien taa.

Matti Remes (s. 1955) on rikoskirjailija ja graafinen suunnittelija. Norjalainen tyttöystävä jatkaa hänen kulttisuosion saanutta Ruben Waara -romaanisarjaansa. Romaanit sijoittuvat Hankoon, joka Espoon ohella on kirjailijankin kotikaupunki.

Arvostelut 0 arvostelua