TOIMITUSAIKA

Normaali toimitusaika paketeille on 1-5 arkipäivää.

Käytämme Postin palveluita, ja toimitamme tilaukset pääasiassa vastaanottajan toimitusosoitetta lähimpään postiin. Mikäli haluat toimituksen johonkin muuhun noutopisteeseen (esim. Smartpost-pakettiautomaattiin), ilmoita tästä meille tilauksen yhteydessä tai sähköpostitse peaceofhygge@gmail.com

HINTA

Verkkokaupassa olevat hinnat sisältävät arvonlisäveron. Toimitusmaksua ei veloiteta yli 20€ tilauksista.

MAKSUEHDOT

Klarna Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Klarna Checkout (y-tunnus 2247127-6) ylläpitämä.

Klarna Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Klarna Checkout/Klarna Oy , olemme välittäneet maksusi.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Checkout Finland tarjoaa myös mahdollisuuden maksaa tilisiirtolomakkeella.

Luottokorttimaksut

Klarna Checkout maksutavat sisältävät kaikki yleiset korttimaksut, verkkopankkimaksut, Klarnan suoramaksun tai maksa osissa. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode - ja SafeKey -todentamispalvelut. Klarna Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay, Masterpass ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

Pivo

Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla.

Pivon käyttöehdot

MobilePay

Maksuehdot ovat tarjolla MobilePayn sivuilla.

MobilePayn maksuehdot

Masterpass

Maksuehdot ovat tarjolla Masterpassin sivuilla.

Masterpassin maksuehdot [PDF]

Siirto

Siirto-maksuihin sovellettavat ehdot:

OP:n yleiset euromaksuehdot

Siirto-palvelun käyttöehdot Nordealla [PDF]

GSM-maksu

Ainapay

Palvelu perustuu 060605-maksupalvelunumeroiden käyttöön. Maksaminen tapahtuu soittamalla maksupalvelunumeroon ja toimimalla äänitiedotteiden mukaisesti.

Palvelun hinta on palvelunumerokohtainen ja sisältää tuotteen hinnan sekä palveluun liittyvän laskutuskorvauksen. Palvelun hinnan lisäksi asiakas maksaa normaalin matkapuhelumaksun oman matkapuhelinoperaattorinsa hinnoittelun mukaisesti. GSM-maksuostot peritään käyttäjän puhelinlaskussa.

Palvelun käytön rajoitukset /matkapuhelinliittymä:

  • Yksittäinen ostotapahtuma enintään 52,32 € (sis. alv)
  • Ostokset kuukaudessa enintään 100 € (sis. alv)
  • Enintään kaksi ostosta päivässä
  • Ei toimi prepaid-liittymillä

PALAUTUSOIKEUS

Verkkokaupan asiakkaalla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Asiakkaalla on oikeus vaihtaa tai palauttaa osa tai kaikki tilauksen tuotteet. Palautettavat tai vaihdettavat tuotteet tulee olla alkuperäispakkauksessa ja myyntikuntoisia. Lähetämme kaikkien tilausten mukana erillisen palautuslomakkeen, jossa kysytään palautusta varten tarvittavat tiedot. Halutessasi palauttaa tai vaihtaa tuotteita, liitä palautukseen mukaan palautuslomake täytettynä.

Tuotteiden vaihto ja palautus on maksutonta. Huomioithan kuitenkin, että lunastamattoman tilauksen palautuminen hyvitetään sinulle vain tuotteen osalta, mutta ei toimituskulujen osalta. Mikäli meillä ei ole varastossa jäljellä sitä kokoa, johon haluat alkuperäisen tuotteen vaihtaa, hyvitämme ko. tuotteen sinulle kokonaisuudessaan. Tuotteen lähetys takaisin onnistuu tilauksen mukana tulleella palautusosoitekortilla.