TALVI HANGOSSA

TALVI HANGOSSA

Töiden jälkeen iltakävelyllä pysähdyn hetkeksi Plagenin rantaan, on sininenhetki ja se on Hangossa maagisen kaunista. Ympärillä pehmeä hiljaisuus, luminen maisema ja avoimen meren tyyneys.

Sinisenhetken valo luo ihmeellisen kauniin tunnelman ja hengähdän ihastuksesta.Miten kaunis luonto on ja kuinka onnekkaita olemme kun saamme kokea neljä vuodenaikaa.

Koen ja näen värisävyt hyvin vahvasti ja selkeästi. Talvinen Hanko on pehmeän sininen ja jollain tavalla valoisa vaikka talvella päivät ovat lyhyempiä ja hämärämpiä, mutta se hämäryys on erillaista täällä Hangossa.Jopa yöllä kun katsoo merelle ja ihailee tähtikirkasta taivasta on taivas ja meri samettisen tummansininen.

Nyt kun olemme jo helmikuussa huomaa miten päivät pitenevät ja valon määrä lisääntyy.Pari kuukautta ja kevät tekee tuloaan. Sen huomaa myös linnuista , ne pitävät enemmän ääntä ovat iloisia laulavat innoissaan kun on valoisampaa päivisin.Samahan se on meillä ihmisillä, valo piristää ja virkistää mielen, se lämmittää sisältä ja ulkoa ja saa meidät hyvälle tuulelle.

Nautitaan ihanasta kevättalvesta, ulkoillaan ja ihastellaan luonnon kauneutta, kerätään positiivista energiaa , jaetaan sitä vastaantulijoille hymyillen.Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.