KESÄKUU JA IHMEELLINEN LUONTO

KESÄKUU JA IHMEELLINEN LUONTO

Luonnon vehreys mullistaa mun elämän joka ikinen kesä.

Rakastan luonnossa kulkemista ja puutarhassa puuhastelua.Hullaannun luonnon vehreydestä ja toivoisin melkein, että ajan voisi pysäyttää hetkeksi juuri silloin kun kaikki puhkeaa kukkaan ja värit on puhtaimmillaan.

Kasvihuoneeseen ja puutarhaan olen istuttanut hyötykasvi penkkejä ja joka aamu käyn kurkistamassa miten pienet taimen alut voi.Hoidan niitä kuin omia lapsia.On ihmeellistä seurata sitä, miten pienestä kesäkurpitsan siemenestä yhtäkkiä kasvaa multakerroksen läpi vahva verso ja millaisella vauhdilla se kaikki tapahtuu, kohta jo pitää siirtää avomaalle tai ainakin isompaan ruukkuun.

Aah ja pihamme vanha omenatarha, kuin kävelisi taulun sisällä.Omenapuiden valkoinen ja pastellin vaaleanpunainen kukinta on kuin morsiammen huntu, niin kaunista.Istahdan lavasta rakennettuun puutarhatuoliin ja kuuntelen luonnon ääniä, lintuja, pörriäisiä ja tuulta puiden lehdillä - hygge hetki.

Luen paljon puutarhaan liittyvää kirjallisuutta, on ihana suunnitella ja miettiä miten puutarhaa muokkaisi kunnioittaen vanhan rintamiestalomme istutuksia ja vanhoja puita.Lempi kirjani aiheesta on ; En Grön Oas  /Stphanie Donaldson.

Taidanpa selailla tuota kirjaa tänään illalla kun pääsen töistä kotiin, kuka tietää minkälaisen inspiraation siitä tällä kertaa saan.Varmaa on se, että puutarhassa puuhastelua riittää tänäkin viikonloppuna.

Nautitaan kesästä ja luonnosta.

-Memmu-

Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.